Nieuws:

Beng ook eens een bezoekje in het altijd gezellige Hotforum café

Hoofdmenu

[presentratice] Evi

Gestart door Marloes, augustus 27, 2006, 19:00:59 PM

Vorige topic - Volgende topic

Marloes

Evi



Leeftijd:
27 jaar
Beroep:
Presentratice, zangeres
Bekend van:
TMF Vlaanderen, De Farm en 71° Noord

Evi Hanssen en groeide op met haar drie oudere broers in de buurt van Antwerpen. Haar showbizzcarrière begon als achtergrond-zangeresje in de Samson en Gert kerstshows. Evi werd tweede op de verkiezing van 'Look of the year' in 1996. Na de middelbare school studeerde ze twee jaar aan de 'Jazzstudio' in Antwerpen en behaalde haar kandidatuur als zangeres in de jazzmuziek aan het conservatorium.

In april 2001 begon Evi te werken als vj op TMF Vlaanderen waar ze samen met Elke Vanelderen Boobietrap presenteerde. Ze presenteerde ook een aantal grote festivals zoals Marktrock, Suikerrock, TW Classic en I Love Techno.

In oktober 2003 verliet Evi TMF om zich op haar muziek te concentreren. Op het moment is ze aan het werken aan een theater/ jazz project en werkt ze ook aan een Nederlandstalig album met Patrick Hamilton. Ze was te horen als vliegende reporter bij Radio Donna staat op en te zien op het sportkanaal van de VRT: Sporza. Voor de film Garfield leende ze haar stem aan de Amerikaanse poes. Evi werkt momenteel voor VTM waar ze De Farm en 71° Noord presenteerde.