Nieuws:

Beng ook eens een bezoekje in het altijd gezellige Hotforum café

Hoofdmenu

Dag 6 - Nu wordt het spannend....

Gestart door Mathidinkske, april 27, 2008, 20:27:19 PM

Vorige topic - Volgende topic

Mathidinkske

De laatste lynch, toch?

En ook nu waren ze aan het einde. Iedereen was zelfzeker dat hij dé weerwolf had gevonden. Ze besloten dan ook die weerwolf te vermoorden. Eefisinlove was niet zo blij met deze situatie, want zij zou het slachtoffer worden.

De 3 overblijvers sprongen op Eefisinlove en bonden haar vast. "Zo, nu kan ze niets meer doen." triomfeerde Lennart. "Inderdaad. De laatste weerwolf gaat ten onder!" lachtte WIDMJokertje. Ook Pieter was tevreden. Want als laatste burgemeester zouden ze de laatste wolf eindelijk hebben, tenminste, dat dachten ze. "Ik ben onschuldig!" probeerder eefisinlove, maar het was te laat.

"Even verder is er een afgrond." merkte Pieter op. "Uitstekend." lachten de andere 2. "Ik ben echt onschuldig!" gilde Eefisinlove. "Wolf!" riepen ze alledrie. "Aaaaaaah!" Eefisinlove werd de afgrond ingegooid. "De laatste weerwolf!" triomfeerde Pieter.

En ze hadden inderdaad gelijk...



Jij bent de grote boze wolf, de slechterik van deze serie. Je kan onmogelijk dood tot alle andere weerwolven dood zijn. Wel weet iedereen dan dat jij dan de Grote Boze Wolf bent.
Alleen jij geeft het slachtoffer van de lunch door!

De weerwolven beslissen samen wie ze gaan vermoorden. Dit geeft de grote boze wolf door. Verder moeten de weerwolven zich gedragen als doodnormale sprookjes, zodat ze niet opvallen. Ze stemmen net als de goede sprookjes elke dag voor de lynch.

De andere weerwolven zijn:
- Mollemaarten
- Furbinator

Proficiat burgers! Jammer weerwolven, jullie hebben gioed gespeeld.
Maar... het is nog niet voorbij :o

Wie zijn de weerwolven?

WIDMJokertje

Terug van geweest, ofzo?

alfroj

There are only 10 types of people in the world.
Those who understand binary and those who don't.