Verhalentopic

Gestart door Mathidinkske, mei 16, 2008, 22:42:01 PM

Vorige topic - Volgende topic

Mathidinkske

Het was erg donker toen Danny Phantom in State City aankwam. Hij zag dat de andere superhelden al klaar stonden te wachten.
"Helden, de misdaad is sterk in State City, daarom reken ik op jullie uiterste moed en dapperheid. Meer heb ik niet te zeggen. Ga en red State City." De speech was kort, maar iedereen had de boodschap begrepen... Toen het ochtend werd kwamen de eerste zonnestralen al op.
Danny riep iedereen weer bij elkaar voor een korte mededeling.

"Er moet nog een soort van groepsleider komen, die alles coördineert." hij wachtte even voor hij verder ging. "Want... er zijn verraders onder ons." de superhelden schrokken... "Jaja, verraders... We moeten elke dag iemand opsluiten in de hoop dat het een van die gemene boeven is. Maar daarvoor moet er een leider komen. Jullie hebben tijd tot zonsondergang om te stemmen..." en Danny Phantom had gesproken.

Hij was nog maar net uitgesproken of de State City POenbank werd al beroofd. "Hop, aan het werk!" riep hij hen toe.

Wie zijn de weerwolven?

WIDMJokertje

Vlak nadat Danny de superhelden naar de State City Poenbank had gestuurd, verscheen er een duistere gedaante. Het was een man. Of was het nou toch een vrouw? Erg goed was het niet te zien. In elk geval, ook dit wezen liep de poenbank in en ging de Superhelden helpen. Het enige wat goed aan dit wezen te zien was, was dat ie een sombrero met doodskoppen eraan had op had. Als snel nadat hij binnen gekomen was klonk er hard geschreeuw en pistolen schoten, de dieven kwamen naar buiten gerend, maar voordat ze konden ontsnappen sprongen 3 superhelden op de dieven, maar wie dat waren kon je niet zien, zo donker was het in State City. Als snel nadat de superhelden de dieven hadden besprongen en overmeesterd kwam de politie en nam ze mee.

"Zo jongens, goed gedaan" zei Danny, terwijl het ochtendgloren begonnen was. "Ga maar gauw terug naar huis. Ik zie jullie later wel"
Terug van geweest, ofzo?

Mathidinkske

Bijeffect 1: Burgemeester

Plots kwam er uit de lucht de enige echte superman!
"Ik heb een beter idee!"zei hij. Danny keek verbaasd. "In plaats van te stemmen zullen we diegene die niet geschikt zijn aanwijzen!" Iedereen keek raar op, ze wisten niet wat ze moesten doen...

Meer uitleg: Zie reactietopic...

Wie zijn de weerwolven?

Mathidinkske

En Evelien duidde iemand aan. Het was spannend. Zou het Maarten of Furb worden? Ze koos Furb! Maarten was dus de coördinator geworden! "Oke guys! Congrats Maarten! See you later!" riep Superman hem na. Nu was Danny weer aan het woord. "Ik heb uit goede bron vernomen dat er superschurken geïnfiltreerd zijn in de groep en ze elke nacht een superheld willen uitschakelen! Wij gaan hetzelfde proberen! Wij gaan elke dag stemmen op wie we denken dat het een schurk is. Jullie hebben tijd tot de avond om jullie stem in te leveren."
De helden keken elkaar aan. Wie zou er een verrader zijn?




Stemmen tegen nacht 2 (nachten-topic)

Wie zijn de weerwolven?

WIDMJokertje

Toen Bram hoorde dat het dus Maarten was geworden was hij uiterst tevreden, niet dat hij het Furb niet gunde, maar Maarten kende hij gewoon beter. "Misschien was Yolanda ook wel goed geweest" mompelde hij. Daarna liep hij terug naar zijn Doodskop-grot en begon op zijn gitaar te spelen. Even later kwam Superman naar zijn grot toe:
"Bram, je moet stemmen voor wie jij denkt dat een verrader is, een superschurk! Dat doe jee tegen de 26e mei. Zo proberen we de verraders uit de groep te halen". "Ah, Prima" zei Bram. En nadat Superman wegvloog kwam opnieuw de gitaar tevoorschijn en speelde hij weer verder..
Terug van geweest, ofzo?

Mathidinkske

Danny riep de groep terug bij elkaar. "Ik heb 2 mededelingen!"
"De eerste mededeling: Furbinator is vermoord! Helaas, ik zag dat hij de Crimson Chin was. de Crimson Chin kon elke avond iemand beschermen tegen de schurken..."
De groep schrok.
"De tweede mededeling. Jullie verdenken WIDMJokertje en Yolanda ervan om schurk te zijn. Gelijkstand, wat wil zeggen dat de coördinator moet beslissen. Wie is volgens jou een schurk, Maarten?"
De groep keek nu naar Maarten. Maarten zei: "Wel euhm......"

Wie zijn de weerwolven?

WIDMJokertje

WIDMJokertje was doodsbang om vermoord te worden door zijn vrienden. Zou Maarten Yolanda kiezen? Met Yolanda had hij eerlijk gezegd nog nooit echt een sterke band gehad, maar ja, hij was zo dom geweest om niet te stemmen. Ben ik zometeen weg? flitste het door hem heen. Hij kon het zich eigenlijk niet voorstellen weg te zijn van al zijn vrienden. Maarja dat gevoel zou Yolanda ook best kunnen hebben. Vol spanning keek hij naar Maarten. Wie zal hij kiezen? Maarten stond nog altijd te twijfelen. WIDMJokertje zei: "Maarten, kies wat voor jou het beste is.."
Terug van geweest, ofzo?

Mollemaarten

Maarten stond voor misschien wel de zwaarste keuze van zijn leven. Zou hij kiezen voor de vriendschap, of toch voor de zekerheid? Hij was ervan verzekerd, dat zowel Yolanda, als WIDMJokertje geen wolven zouden zijn, maar als hij dan toch moest kiezen...
"Beste burgers van Superheroes' city," schalde zijn stem over het dorpsplein, "ik verklaar bij dezen, dat Yolanda gelynched wordt, aangezien zij het vrij druk heeft gehad, met haar examens, voor de shuriken school. Het spijt me heel erg Yo, no hard feelings :) .
Exact, op dat moment, stak er een frisse bries op, en het schavor werd in gereedheid gebracht...

eefisinlove

Met tranen in de ogen bleef ik achter bij de plek. Weer iemand vermoord. Weer een goed iemand. Daar was ik namelijk van overtuigd. Maar het leven moet weer verder. De slechteriken moeten bestreden worden. Na en laatste groet aan Yolanda liepen we allemaal weer door. Elk voor zich, dat wel. Als we al onze superkrachten nou eens zouden binden, wat konden we dan aan? spookte er door mijn hoofd. Voorlopig eerst maar eens plek opzoeken om tot een beslissing te komen voor de volgende nacht. Wie is evil?

Mathidinkske

Danny riep de groep bijeen. Het was verschrikkelijk. "Mensen, er zijn weer doden gevallen! Yolanda, Evelien en Bram zijn gestorven. Yolanda, van de vorige lynch, WIDMJokertje van huidige lynch en Evelien is vast vermoord door de slechteriken." De groep was geschrokken. Ze hadden iets nodig... "Ik kan helpen!" klonk ik de verte. Het was weer eens Superman. Ik heb hier voor elk van jullie een kubus met de namen van alle deelnemers. Jullie hoeven geen kubussen te nemen, maar als je wil mag je er één nemen. Die zal je en kracht geven of je kracht doen laten verliezen of een opdracht krijgen." De groep begreep er geen snars van...



Yolanda was Spider-Man, die een willekeurige lunch kon verijdelen.
Bram was Santana van de dood, die met haar mystieke gitaar een dode tot leven kon wekken.
Evelien was Frozone, die iemand voor 24 kon bevriezen. Die kon dan niets doen. Niet stemmen, niet praten en geen krachten gebruiken.

Voor het 2e bijeffect, kijk in het reactietopic

Wie zijn de weerwolven?

Mathidinkske

#10
Het einde!

Toen Danny Phantom weer terugkwam om de stemmen te bekijken zag hij dat Evelien de meeste stemmen had. Maar Evelien was al dood!!. Maar er ontbrak nog iemand.... Pieter was niet meer komen opdagen... en dus beleven er nog 3 over. Maar niet voor lang, want de volgende ochtend hadden de schurken toegeslagen en Maarten gedood! Nog 2 overlevenden en Danny. Het was al te laat...

Sjors nam zijn sombrero en transformeerde in Puma Loco, waarna Lennart zijn zwarte pak bovenhaalde en de Nega Chin werd. Beiden gromden naar Danny Phantom. Danny Phantom had het signaal begrepen en werd spook.

Puma Loco sloeg Danny met zijhn robotpak, maar het haalde niets uit. Danny was spook, dus kon hij daartegen. "Deze stad is verdoemd! State City is nu van het kwade!" En Danny koos het hazenpad, want hier viel niets meer te redden. Sjors en Lennart lachten kwaadaardig... State City was nu van hen!

Einde!

Wie zijn de weerwolven?