Nieuws:

Beng ook eens een bezoekje in het altijd gezellige Hotforum café

Hoofdmenu

Speluitleg e.d.

Gestart door Mathidinkske, augustus 25, 2008, 10:53:46 AM

Vorige topic - Volgende topic

Mathidinkske


1. Duo Challenge?
Duo Challenge wordt gespeeld met 5 duo's. 3 ervan hebben zich als duo ingeschreven, 2 ervan zijn gekoppeld door de spelleiding. De duo's moeten het finalespel zien te winnen om het spel te winnen. Geen enkel duo valt tussendoor af. De duo's zullen geld moeten verdienen voor de groepspot en eigen pot.

2. Inschrijvingen
De inschrijvingen staan drie weken open. Inschrijvingen is simpel. Je zoekt een partner of je schrijft je alleen in. Er worden uit de ingeschreven duo's er 3 gekozen, en uit de individuelen 4, die ook twee duo's zullen vormen.

3. Eigen board
Elk duo zal een eigen board krijgen, waar de meeste opdrachten zullen gespeeld worden. Overleg bij zo'n opdrachten is niet toegestaan!! Dit zal uiteindelijk toch alleen maar voor narigheid zorgen.

4. Groepspot
De groepspot is net zoals bij "Wie is de mol?" Door opdrachten spek je de pot, en de winnaar gaat ermee naar huis. Echter, hier is er geen mol om te saboteren!

5. Eigen pot
Je hebt nu ook een eigen pot, waarmee je zaken kunt kopen in de shop en het bij de groepspot gooien. Doorheen het spel moet je zoveel mogelijk geld verzamelen, want in de finale heb je ze hard nodig.

6. Opdrachten
De opdrachten zijn soms eenvoudig, soms wat moeilijker. Meestal verdien je geld voor je eigen pot, en soms ook voor de groepspot. Normal gezien zijn er 9 gewone opdrachten, en 1 finale-opdracht. Bij bepaalde opdrachten is een msn-adres zeer handig, omdat het er ook vragen kunnen bijzitten die je binnen een bepaalde tijd (in minuten) moet beantwoorden.

7. Shop
In de shop kan je voorwerpen kopen om proeven te winnen, waardoor je misschien zelfs nog meer in je eigen pot kan krijgen. In de shop zijn ook andere zaken te koop, maar dat merk je later wel.

8. Lijsten
Doorheen het spel krijg je af en toe een lijst ie je moet invullen en terugsturen. Heel simpel.

9. Finale
In de finale is het de bedoeling zo lang mogelijk te overleven, tot er maar twee duo's over zijn. Die zullen uiteindelijk de strijd aangaan om de winst. De finale bestaat uit meerdere kleine opdrachten.

10. Spelleiding
Spelleiding is Sjors, Ecaelo en Mathidinkske
De spelleiding kan niet altijd online zijn, maar we doen ons best om zo snel mogelijk te antwoorden bij vragen of uitgevoerde opdrachten.


(C) Naar een idee van Mathidinkske & verder uitgewerkt door de andere spelleiders

Dit kan op elk moment aangepast worden, neem dus af en toe een kijkje!

Wie zijn de weerwolven?