Nieuws:

Beng ook eens een bezoekje in het altijd gezellige Hotforum café

Hoofdmenu

Aflevering 12

Gestart door hillo, november 16, 2008, 23:05:56 PM

Vorige topic - Volgende topic

hillo

Nu Sharon weg is, is Hiukwan de enige die nog in de weg van Jut flubberkut & Jul hondenlul loopt. In een poging de komende eilandraad te overleven stookt deze Robinsonwaardige chick wat tussen het onafscheidelijke duo, wat uiteraard door de doos van de expeditie 'smerig, in plaats van tactisch' genoemd wordt. Toch weet ze zich stand te houden en dan blijkt dat ze zich nergens zorgen om hoeft te maken: alledrie de kandidaten gaan naar de finale!

Yin wint op de immuniteitsproef een stem op haar als Robinson, maar dat was geen prestatie te noemen. Hiu daarentegen was echt geweldig goed bezig en tactisch en zij verdiende het eigenlijk om te winnen, maar ze werd helaas tweede. Hans werd derde, terecht, want hij is een kwal en die hoort thuis in zee, waar hij ook was op het moment van verliezen overigens. Dat kostte Ernst-Paul, die natuurlijk ook voor Hiu is, bijna z'n stem, want hij moest hard naar Hans schreeuwen...

Nou, en toen gingen de kandidaten nog een beetje praten op de eilandraad, waar Hans voor de zoveelste maal z'n arrogantie probeerde te verbergen maar daar niet echt in slaagde. Toen werd hij wanhopig en begon half te huilen dat Hiu vast het lievelingetje van de kijker zou worden nu :'( Zielige vent dat het is, misschien had hij zelf ook wel kunnen bedenken dat hij niet zo populair over zou komen door zichzelf op te hemelen enzo... Maargoed, Yin zat er ook nog bij, maar een beetje voor Janlul. En toen was de aflevering voorbij.

Volgende week weer de kop van Hans in beeld [jumpiej]

Marloes

Wat een geweldige samenvatting weer! Complimenten! :P


en oh,
ik ben ook voor hiu!

hillo

#2
En ik ben voor Hiu ;D

Sjors


Juudith

Wat schrijf je mooie samenvattingen ;D
Si decem habeas linguas, mutum esse addecet.

hillo

Citaat van: Juudith op november 17, 2008, 20:17:05 PM
Wat schrijf je mooie samenvattingen ;D

Citaat van: Marloes op november 16, 2008, 23:12:10 PM
Wat een geweldige samenvatting weer! Complimenten! :P

Bedankt dames :-*