Nieuws:

Vergeet niet te stemmen op de vraag van de week!

Hoofdmenu

Sjors' en hillo's locaties top 9

Gestart door hillo, april 06, 2009, 03:14:20 AM

Vorige topic - Volgende topic

hillo

Prachtige of indrukwekkende locaties. Wederom uit elk seizoen 1 en vervolgens gerangschikt naar prachtigheid of indrukwekkendheid! 8)

Top 9

9. Xochimilco (seizoen 8: Mexico)

Wie herinnert zich de opdracht met de typisch Mexicaanse bootjes niet? Hier moesten de kandidaten de lokale bevolking vermaken en zo flink wat geld verdienen. Een locatie die prachtig de gezellige Mexicaanse sfeer weergeeft.

8. Loch Ness (seizoen 2: Schotland)

Het meer van Loch Ness. Zouden de kandidaten het monster vinden? Of bleef het bij een dagje vlotten bouwen? Hoe dan ook, dit was toch wel de mooiste locatie van dit seizoen.

7. Harbour Bridge (seizoen 1: Australië

Harbour Bridge, Sydney. Dit was de eindlocatie waar de finalisten naar zochten. En niet zomaar Harbour Bridge! Nee, helemaal op de top, wat nog een kleine klim betekende!

6. Goat Island (seizoen 5: Australië)

Een verdiende plaats in de top 10, want zeg nou zelf. Wat was er die serie indrukwekkender dan loslopende wilde krokodillen? :o En dan ook nog eens kandidaten die tussen die predators doodleuk televisie gingen kijken...

5. Laval Penitentiary Complex (seizoen 4: Canada)

Opgesloten in een verlaten cellencomplex. Hoe vet is dat? Wentworth Miller's "Prison Break" was er niets bij.

4. Porto de Peniche (seizoen 3: Portugal)

Kijk in Nederland naar de lucht en je ziet wolken in de vormen van alle dieren. In Portugal waren weinig wolken, maar daar hadden ze wel eilanden en rotsen. Eilanden en rotsen in de vorm van onder andere een walvis en een olifant vormden de laatste locatie van de serie in Portugal.

3. Campanopolis (seizoen 6: Argentinië)

Een prachtige, mysterieuze sprookjestuin. "Het is prachtig, maar dient nergens voor", aldus Milouska. Behalve dan voor een spannende opdracht van de Mol. Overal hingen camera's, die een aantal prachtige plaatjes opleverden.

2. Petra (seizoen 9: Jordanië)

Eén van de meest toeristische plaatsen in Jordanië: Petra. Zie dat maar eens op de foto te krijgen zonder dat een toerist je in de weg loopt. De kandidaten konden het niet, maar gelukkig heeft de cameraploeg wel wat prachtige shots van dit indrukwekkende wereldwonder kunnen maken.

1. Ayutthaya en het blauwe mannetje (seizoen 7: Thailand)

Thailand: het land van de buddha's en tempels. De kandidaten bezochten er één: in historisch park Ayutthaya moest een pad gevonden worden naar de hoofdtempel. Eeuwenoude muurtjes en kleine gebouwtjes kwamen in beeld terwijl een kleine blauwe thai de kandidaten vertelde dat ze af waren. Als één locatie indrukwekkend was, dan was deze het wel!

Extra's
Junior: Peperbus

Zwolle, zwolle en nog eens zwolle. Heel indrukwekkend zal het dus niet geweest zijn, maar abseilen in een vrij hoge toren was toch wel tof voor de juniortjes!

Royalmol: De Burcht

Hier werd in aflevering 2 gezocht naar een sleutel. In en rondom de burcht deed de Mol tijdens twee opdrachten zijn werk. En 3 weken later, in de finale van de enige echte Royalmol, kwamen de finalisten er terug. Ditmaal voor een oude bekende. De Burcht is één van de oudste nog bestaande burchten in Nederland, en daarom met recht de mooiste locatie van Wie is de Royalmol?!

Lennart

Voor het seizoen van 2008 had ik mogelijk het grote plein gedaan (met als argument dat de bootjes mooi waren, niet de locatie zelf :P), maar een uitstekende top 9! :D Alleen de top drie zou ik anders hebben gedaan: Petra, Ayutthaya, Campanopolis.
Is that you in the button's box, making all that noise?

Mollemaarten

Waar blijft de Kandidaten top 9? ;D

Sjors

Die is de maak, maar ik moet Hillo weer eens tegenkomen op msn na middernacht.

Lennart

Is that you in the button's box, making all that noise?

hillo

Sjors is het niet eens met mijn eerste keus >:(