Nieuws:

Vergeet niet te stemmen op de vraag van de week!

Hoofdmenu

The Bunker

Gestart door Marloes, april 14, 2009, 16:26:41 PM

Vorige topic - Volgende topic

Marloes

HET ULTIEME REALITY PROGRAMMA NA 10 JAAR!

The Bunker

The Bunker is het nieuwe reality programma ontwikkeld door Bram Recourt, eigenaar en creative director van Enjoy Media. In samenwerking met Bart Spring in 't Veld (winnaar Big Brother 1) is het programma verder tot in details vormgegeven. Het programma is exclusief live via internet te bekijken. De kick-off van dit programma
zal zijn op vrijdag 24 april. Drie dagen lang zullen Bart Spring in 't Veld, enkele kopstukken uit reality televisie en andere interessante mensen plaats nemen in The Bunker. Deze kick-off is voor iedereen gratis te bekijken op internet.

Reality tv gaat weer terug waar het nou eenmaal om draait. Geen luxe, geen vrijheid en roeien met de riemen die je hebt.

Behoefte
Het idee voor The Bunker is ontstaan doordat Enjoy Media uit verschillende hoeken de behoefte hiernaar opving. Mede dankzij Fruit en Zuivel TV, wat geheel in het teken staat van 10 Jaar Reality TV, bleek dat zowel oud deelnemers als de kijkers zeer geïnteresseerd zijn in een nieuw interactief reality programma.

Partners
Voor het eerst in de geschiedenis wordt een reality programma exclusief op internet uitgezonden. Dit wordt mede gerealiseerd door de nauwe samenwerking met FOK.nl en KPN Event.

Format
Het format is uniek. Acht deelnemers leven 25 dagen lang in een donkere bunker. De deelnemers zijn volledig onttrokken aan alle luxe en hebben totaal geen invloed op
hun dagelijks leven. Voor het eerst in de geschiedenis van reality heeft de kijker de regie in handen. Boodschappenlijsten en weekopdrachten worden door hen samengesteld. Luxe wordt de deelnemers gegund door de kijker, maar kan ook weer zo
worden afgenomen. Het stemsysteem is voor het eerst eerlijk en open. De kijker koopt
online stem-credits en kan direct zien wat het gevolg is van een uitgebrachte stem. Van elke stem gaat een percentage in de prijzenpot.

Elke 5 dagen verlaat de minst populaire deelnemer The Bunker. De laatste deelnemers
zullen strijden in de final battle voor de hoofdprijs van minimaal €10.000,-.

De locatie van The Bunker wordt vooralsnog geheim gehouden.

Tegen een kleine betaling kan iedereen de deelnemers live volgen en invloed uitoefenen op het dagelijks leven van de deelnemers.

Wie durft het aan?
Welcome to The Bunker

(bron: degoudenkooi.startpagina  :-\ )

hillo

Ik ga op zoek naar de locatie van de bunker!

Een interactief reality programma dus... hmm, kan goed werken, maar ik vrees dat het teveel BB/DGK wordt eigenlijk :-\

Sjors

Ben benieuwd daar de eerste gratis dagen :p