Nieuws:

Vergeet niet te stemmen op de vraag van de week!

Hoofdmenu

Aflevering 4

Gestart door hillo, januari 28, 2010, 22:19:47 PM

Vorige topic - Volgende topic

hillo

Donkere, duistere nachten...

Van Nagasaki naar het Noorden, maar eerst nog even terug naar school. Dat dat behoorlijk confronterend kan zijn bleek maar weer, want de stelling van Pythagoras was Kim toch enigszins ontschoten en schrijver Arjen had gewoon weer ouderwets moeite met een schooldictee. Er werd dan ook niets verdiend. Eenmaal in het Noorden gaat het beter: de, hoewel ietwat weinig, zandzakken ontmoeten elkaar op een mooie plek en ook geketend in een donker bos weten de kandidaten €1600,- voor de pot te verdienen. Frits kiest voor zichzelf en gaat voor de vrijstelling. Een slimme keus wellicht, al kost het hem wel z'n bagage. Barbara koos voor een barbeque en eten. Op het eerste gezicht ook een slimme keus misschien, maar haar kostte het net even wat meer: haar plaats in de groep. Zij werd het vierde slachtoffer van de Mol. En toen waren er nog zes.



Wat vonden we ervan? [jumpiej]

hillo

Ik vond 'm grappig, met die bagage van Frits enzo ;D Ook de opdracht in school was leuk. Die met de zandzakken wat minder, maar enfin, en die in het bos doet het natuurlijk ook prima :) (ook al jatte ze hem van Polt en mij: MO11 :o  ::))

Wat mol betreft: ik ben er wel een beetje uit. Het is Arjen. Denk ik. En als back-up hou ik dan nog even Sanne erbij omdat ze door wou lopen bij dat goede punt met die zandzakken...