Nieuws:

Vergeet niet te stemmen op de vraag van de week!

Hoofdmenu

Isabelle Brinkman

Gestart door Sander, januari 08, 2005, 11:42:51 AM

Vorige topic - Volgende topic

Sander

Isabelle Brinkman

Isabelle Brinkman was van augustus 2003 tot en met juni 2004 presentatrice van "Shownieuws" (voorheen Show van Nederland), op SBS6. Verder deed ze af en toe een klusje voor Veronica, zoals "De Eerste Keer" en "World Music Awards", en "De 25.." voor SBS6. Ze is ook te beluisteren op de radio, bij KINK FM. Ze presenteert daar de "Moordlijst"

Isabelle presenteerde jarenlang "Isabelle" op 3FM. Maar toen kreeg ze ruzie met de zender co?rdinator, Isabelle wilde geen "schoolplein muziek" draaien. Op 4 juli 2003 was haar laatste uitzending bij 3FM.

Isabelle presenteerde op TV een muziekprogramma bij de NPS: Alle Kinderen zingen mee. Ook was ze te zien bij de tv-uitzendingen van Pinkpop

Isabelle was verder regelmatig te horen als voice over bij Z@ppelin, het jeugdblok van Nederland 3. Ze heeft eind 2002 "Yorinsane" gepresenteerd voor Yorin Televisie.

Biografie
Isabelle Maria Brinkman werd geboren op 4 april 1972. Haar ouders waren gek van het nummer 'Isabelle' van de Poppy's, vandaar dus. Isabelle heeft in Antwerpen op een katholiek internaat gezeten, strenge nonnen gaven daar les. Later ging ze in Nederland naar de HAVO. Isabelle heeft een jaar in Gen?ve gestudeerd en haalde in Nederland een VWO-diploma. I

sabelle kreeg al snel de kriebels en ging reizen door Canada en Amerika. Terug in Amsterdam ging ze via uitzendburo's aan de slag. Isabelle ging cursussen en de workshops volgen, op het gebied van acteren en presenteren. Ze reageerde op een oproep van MTV voor nieuwe VJ's, en had meteen succes. Isabelle mocht het MTV goes Dutch weekend presenteren. Isabelle werd receptioniste bij Radio 10 Gold.

Toen ze lucht kreeg van de nieuwe clipzender TMF, stuurde ze meteen een videoband naar grote baas Lex Harding en mocht een screentest doen. Bij TMF presenteerde Isabelle o.a. It's Isabelle, de Weekendspecial, @lter 8 en NL, Made in Holland.

bron: Rob van Gelderen
Sander

Sander

Wat vinden jullie van Isabelle Brinkman?
Sander

Stephane

Ik vind haar echt leuk! Vooral toen ze bij 3fm radio dj was!  ;D ;D ;D

wicky the viking

Houdt zich afzijdig
En ...
Liep zonder te kijken naar de borden in het kasteel
regelrecht naar boven ;
Omdat ze de mol is ?

Gr.
Robert
Rare Jongens ,
Die Romeinen

Susa

kijk als ik met dat spel mee doe, ga ik al eerder onderzoek doen naar de mensen die meedoen.

Lies

Citaat van: wicky the viking op januari 15, 2005, 15:44:31 PM
Liep zonder te kijken naar de borden in het kasteel
regelrecht naar boven ;
Omdat ze de mol is ?

Gr.
Robert

Victoria ook

Sjors

Die borden, je weet nooit wat er geknipt is!