Nieuws:

Vergeet niet te stemmen op de vraag van de week!

Hoofdmenu

Angela groothuizen naar talpa!!

Gestart door Sjors, juni 12, 2005, 22:23:54 PM

Vorige topic - Volgende topic

Sjors

11 juni 2005 - Angela Groothuizen gaat naar Talpa! Groothuizen gaat op Talpa o.a. het openingsprogramma presenteren met Gordon en Winston Gerstanowisch en krijgt natuurlijk ook een eigen show!!

De kogel is door de kerk: Angela Groothuizen kiest ook voor Talpa! Het was haar eenmalig optrden bij RTL Boulevard dat John de Mol de ogen deed openen. Na het zien van die uitzending wist hij het zeker: Groothuizen moest een eigen programma op zijn zender krijgen.

Maar ook bij RTL wilde men Groothuizen na de bewuste uitzending van Boulevard aan zich binden. En zo kon de vrouw die door de Avro aan de dijk werd gezet plotseling kiezen uit twee aanbiedingen.

Volgens Groothuizen wilde de Avro overigens ook wel met haar verder, maar heeft de Avro het geld niet om haar te betalen.

Angela Groothuizen, Patty Zomer, Ria Brieffies, Esther Oosterbeek, Ang?la Kramers en Anita Heilker zijn overigens ook in gesprek voor een comeback van de Dolly Dots!

Groothuizen op Radio 538: "Het is niet uitgesloten. We praten erover, omdat veel mensen vragen of we weer op gaan treden. Hert is wel de eerste keer dat we het echt serieus overwegen om een comeback te maken."

Vorig jaar kwamen de vijf Dots ook al samen op het podium toen zij a capella zongen op het afscheidsfeestje van John de Mol als baas van Endemol.

In 1998 was er overigens ook al eens een reunie van de Dolly Dots. Na de release van de cd "The Collection" was er zoveel aandacht voor de dames, dat ze nog ??n keer in de rol van een Dolly Dot wilden kruipen.

Sjors

Als Wie is de Mol dus ook nog ooit eens bij talpa terecht komt, hebben we tenminste onze eigen presentatrice waarschijnlijk.!

Sander

Sander

Luc

Ik hoop het ook :D Ze hoort gewoon bij WidM.  Maar als t niet zo is, helaas... maar iig Widm kijken (met of zonder Angela)