Nieuws:

Vergeet niet te stemmen op de vraag van de week!

Hoofdmenu

Groeten uit de Rimboe (Ticket to the Tribes)

Gestart door Luc, juli 23, 2005, 19:41:31 PM

Vorige topic - Volgende topic

Luc

2 verschillende berichten over n?g een nieuw reality programma... Dit word smullen komend najaar! Heb jij nog meer informatie over dit programma? Plaats het ;D

22 Juli De drie zenders van de SBS-groep (SBS6, Net5 en Veronica) gaan vanaf oktober 'back to basic'. Dat bleek tijdens een presentatie in Amsterdam van de nieuwe programmering van de tv-stations.
Op SBS6 blijkt de hunkering naar primaire omstandigheden uit het nieuwe programma Groeten uit de Rimboe (Ticket to the Tribes). De deelnemers worden in een oerwoud gedropt bij een inheemse stam. Ze moeten zich aanpassen aan de plaatselijke gebruiken en op deze manier zien te overleven.




SBS 6 start dit najaar met het nieuwe realitypro- gramma Groeten uit de Rimboe. Nederlanders en Belgen worden hierin ergens op de wereld gedropt en brengen een paar weken door bij inheemse stammen onder primitieve omstandigheden.

Over de exacte inhoud is SBS 6 nog wat geheimzinnig, maar het wordt volgens SBS 6 een ware cultuurshock. Groeten uit de Rimboe is vanaf donderdag 15 september wekelijks om 20:30 te zien bij SBS 6

levi123

My name is Very Fucking Confused;what's your name?

Marloes