Nieuws:

Vergeet niet te stemmen op de vraag van de week!

Hoofdmenu

Opdracht 2: Mollenmania!

Gestart door hillo, oktober 27, 2006, 17:22:57 PM

Vorige topic - Volgende topic

hillo

Voor de volgende opdracht moeten jullie alvast allemaal een letter met getal noemen. Dit kan variëren van A1 tot P16. Er mogen niet 2 dezelfde mensen hetzelfde noemen. Jullie hebben hiervoor de tijd tot morgenavond 21.00! Iedereen die dan nog geen combinatie genoemd heeft, wordt door ons ergens bijgeplaatst!

Luc


vieffan


li-tje


Lies


poltergeist

#5
N14

wicky the viking

waarom nou weer tot p16
dan kan ik niet eens r5 nemen

nou ja ... c5 dan maar


Gr.
Robert
Rare Jongens ,
Die Romeinen

*marianne*

#7
O13

Jorg

Als je niet weet wat je hebt, hoe kun je dan iets missen?

Ulysses

"If God is watching us, the least we can do is be entertaining."


LC


Marloes


hillo

#12
Een opdracht voor zowel geld, als persoonlijke prijzen! jullie hebben allemaal binnen dit veld:



een plek gekozen. Bijvoorbeeld A1. Dit is je startpositie. Het veld is een veld, met daarin 10 gaten. Deze 10 gaten geven een doorgang naar een verdieping lager onder de grond!

Via MSN kunnen jullie met een dobbelsteen gooien. Dit kan via hillo of Sjors. Voordat je met een dobbelsteen mag gooien krijg je nog een vraag. Beantwoordt deze vraag correct en je mag één keer gooien! Activiteit tijdens dit spel wordt dus beloond, want je kan zo vaak gooien als je wilt! Echter, zodra je een vraag aangevraagd hebt, zul je eerst 30 minuten moeten wachten voor je een nieuwe vraag kan aanvragen!

Stel je gooit 5, dan betekent dat dat je 5 passen mag zetten. Je moet zo snel mogelijk naar een molshoop in de grond en zodra je daar bent, zit je in de volgende ronde. Er kan maar 1 persoon in een gat springen. Als een hoop al wel gevuld is, zul je dus op zoek moeten naar een andere! Zodra je in een molshoop zit val je naar de verdieping beneden je en kom je uit op het vakje waar je ingesprongen bent. Dit is dus je startpositie voor de volgende ronde! Het zou zo kunnen zijn dat je niet 1, maar 2 verdiepingen valt! Dit is het geval als er 2 molshopen onder elkaar zitten!

LET OP: er kunnen nooit twee personen op 1 vakje staan. Je kan niet over personen en gaten, en moet hier dus omheen!

Posities
Hier worden al jullie posities bijgehouden. Als je dikgedrukt staat, bevind je je in een molshoop en zit je in de volgende ronde! Sommigen van jullie hebben geluk en kozen een molshoop als beginpositie!

Finalist = Elise

Prijzen
Dit zijn de prijzen die Elise opgraaft!

-G5
-C2
-L2
-N8

Verloren
Dit zijn de prijzen die Elise heeft laten wegvallen!

- I15 = 2 minpunten
- C10 = + 3000

Rondes (een ronde duurt maximaal 24 uur!):

Ronde 1: 12 spelers, 10 gaten
Ronde 2: 10 spelers, 8 gaten
Ronde 3: 8 spelers, 6 gaten
Ronde 4: 6 spelers, 4 gaten
Ronde 5: 4 spelers, 2 gaten
Ronde 6: 2 spelers, 1 gat

Na ronde 6 wordt er nog een ronde gespeeld. Dit is de 'finale'. Helemaal diep onderin de grond liggen namelijk 6 schatten verborgen. En van deze schatten (3 bevatten geld, 3 bevatten een persoonlijke prijs) mag de winnaar maximaal 3 kistjes uitkiezen! De prijzen kunnen vanalles zijn. Een vrijstelling, maar ook een iets minder 'prijzige' prijs zoals een paar minpunten op de test! De geldzakken kunnen geld bij de pot doen, maar ook geld van de pot af halen!

Zodra de tijd van een ronde verstreken is, wordt iedereen die nog niet in een molshoop zit uitgeschakeld en kan het dus zo zijn dat er een ronde wordt overgeslagen!

Jullie kunnen nu beginnen met spelen! Succes!

Marloes


hillo