Nieuws:

Vergeet niet te stemmen op de vraag van de week!

Hoofdmenu

Opdracht 6: Get the pic.

Gestart door hillo, november 20, 2006, 16:53:52 PM

Vorige topic - Volgende topic

hillo

Hier staan 13 bekende personen. Sommige leven nog, sommige niet meer. Het is de bedoeling dat elk van jullie één van de 13 bij naam noemt. Je mag dus ook maar 1 persoon benoemen, de rest moeten de andere kandidaten doen. Elke persoon die jullie correct bij naam weten te noemen levert een voorlopige €300,- op. Een fout antwoord kost €100,-. Voor elke persoon die jullie niet raden voor het einde, gaat er €350,- van het verdiende bedrag af! Jullie hebben hiervoor precies 48 uur de tijd. Wil je een persoon bij naam noemen, dan doe je dat als volgt:

persoon <getal> = <naam>

Dan volgt het tweede deel van de opdracht. Voor elke goed gerade persoon van het eerste deel, spelen jullie 1 hokje weg van een veld. Achter die hokjes bevindt zich een foto en hoe meer personen jullie goed hebben, des te meer wordt er van de foto zichtbaar.

Het geld dat jullie bij het eerste deel verdiend hebben is nog niet binnen. Dit krijgen jullie pas als jullie het voorwerp, dier of de persoon dat op de foto staat weten te noemen. Doe dit in het rood, dan is dat het definitieve antwoord.

Natuurlijk kunnen jullie extra hokjes van de foto openen, maar dit kost wel €200,- uit de pot per keer! Wil je dit doen, dan post je het volgende:

"Ik, <naam>, wil graag een hokje openen"

Voor het raden van de foto hebben jullie nog eens 24 uur de tijd!

hillo

Personen:

1)


2)


3)


4)


5)


6)


7)


8 )


9)


10)


11)


12)


13)

hillo

#2
Als je al een persoon bij naam genoemd hebt is het ook ten strengste verboden de andere personen hier te posten zodat anderen dat antwoord kunnen kopieren! Gebeurt dit wel, dan krijgt de persoon die het doet, een minpunt per persoon op de test!

Pas dus op!

Marloes

persoon <3> = <Christina Aguilera>

Luc


hillo


LC

persoon <12> = <Zinedine Zidane>

Luc


LC


hillo


Ulysses

"If God is watching us, the least we can do is be entertaining."


hillo


Lies


hillo


Luc

1 4 en 11 weten? Vraag het me even op msn :P