Nieuws:

Vergeet niet te stemmen op de vraag van de week!

Hoofdmenu

Coen Swijnenberg is niet de mol!

Gestart door hillo, december 16, 2007, 23:40:59 PM

Vorige topic - Volgende topic

hillo



Coen Swijnenberg
De Bilt, 29 april 1980
Presentator en radiomaker


Als Coen twaalf jaar is, begint hij met radio maken op zijn slaapkamer en op zijn veertiende werkt hij bij OptimaalFM, de lokale omroep van Maartensdijk. Na 1,5 jaar stapt hij over naar de lokale omroep van De Bilt en begint hij bij het regionale radiostation EFM in Amersfoort.

Via Radio Flevoland en Radio M in Utrecht komt hij bij 3FM terecht. Daar krijgt hij een nachtprogramma, dat hij combineert met zijn ochtendshow voor de Utrechtse radio. Vanaf 2003 werkt hij alleen nog maar voor 3FM en presenteert hij iedere ochtend het programma Swijnenstal. Dit programma wordt later verplaatst naar de avond.

Op vrijdagavond maakt hij bij de NPS samen met Sander Lantinga het programma Lantinga & Swijnenberg, waarbij veel BN-ers in het programma te gast zijn. Halverwege 2006 wordt hij door BNN gevraagd om samen met Sander een nieuw programma te presenteren in de middaguren. Sinds september dat jaar is hij op maandag tot en met donderdagmiddag te horen in de populaire Coen & Sander Show.  Ook is hij een van de kandidaten in het programma Get smarter in a week.   


Bron: Officiƫle site

Sjors

Waarom dronk Coen zijn glaasje niet leeg?

hillo

Coen is niet de mol, hij valt af in aflevering 4!

Sjors

Citaat van: hillo op januari 25, 2008, 11:14:35 AM
Coen is niet de mol, hij valt af in aflevering 4 EN KOMT TERUG IN AFLEVERING 5!

hillo

Dat zien we dan wel :P Hij is in ieder geval niet de mol.