[NL] Kandidaat Sharon (EXIT 13)

Gestart door hillo, augustus 27, 2008, 23:54:35 PM

Vorige topic - Volgende topic

hillo



Sharon

Sharon is 25 en woont in Dieren. Ze heeft aan de PABO gestudeerd en is nu leerkracht van beroep. Haar passies zijn: reizen, fotografie en dansen.

De Robinson vragenlijst:
Ik blink uit in: dat is moeilijk te zeggen.. Ik ben overal wel een beetje goed in, maar dat ik nou zeg dat ik ergens specifiek in uitblink...
Ik bak echt helemaal niets van: mmm, ik zou het niet weten.
Wat ik zeker nog zou willen meemaken is: het krijgen van een kindje.
Wat ik nooit meer wil meemaken is: het verliezen van iemand die ik lief heb.
Ik ben een ochtend/nachtmens: zeker een avond/nachtmens, 's ochtend moet ik uitslapen van de nacht ervoor.
Als ik enkele weken vrijaf heb dan vind je mij: op een (onbewoond) eiland natuurlijk ;) maar dan wel met lekker eten en drinken en iets meer kleren. Oh ja, en wc papier.
Als ik de lotto zou winnen dan zou ik ...: een deel op mijn bankrekening zetten en een deel investeren. Dus een relax leventje in het vooruitzicht hebben.
Mijn levensmotto is ... : je kunt beter spijt hebben van de dingen die je hebt gedaan, dan van de dingen die je niet hebt gedaan...
Mezelf in 3 woorden: vrolijk, zelfverzekerd en doelgericht.

Sharon doet mee aan Expeditie Robinson om aan zichzelf te kunnen laten zien dat ze kan overleven: leven zonder de mensen die ze lief heeft, zonder luxe en verzorging, maar vooral zonder eten. Ze wil ook weten hoe ze daarop reageert in groep mensen die ze niet kent.

Ze heeft zich voorbereid door goed te eten voordat ze vertrekt en daardoor met wat extra kilo's op het eiland aan te komen. Sharon ziet wel wat er gebeurt tijdens de Expeditie maar zal zich zeker niet uit het veld laten slaan voordat ze haar eigen doelen heeft bereikt.


hillo

 [jumpiej] Mijn andere favoriet!

WIDMJokertje

Dieren  :o
Daar wonen 2 hele goede vrienden van mij!
Terug van geweest, ofzo?

hillo


Mollemaarten