Nieuws:

Vergeet niet te stemmen op de vraag van de week!

Hoofdmenu

Aflevering 4

Gestart door hillo, januari 25, 2008, 11:18:44 AM

Vorige topic - Volgende topic

hillo

Wow, wat een aflevering! ;D 2 geweldige opdrachten. De eerste was een race tegen de klok waarbij een code moest worden gevonden aan de hand van honderden, honderden foto's. De tweede was het ontmantelen van bommen. Er werd weinig geld verdiend, dus de mol was weer bezig.

Ook konden de kandidaten vragen stellen aan de Mol, maar of deze de waarheid zou spreken hing af van een vraag die ze zelf moesten beantwoorden. Wie kent de identiteit van de mol?



Coen staarde zich blind en moest vertrekken!


hillo

Ik vond dit één van de mooiste afleveringen aller tijden. Jammer dat Georgina niet terugkwam, jammer dat Coen afviel, jammer dat ik nog steeds niet weet wie de mol is, maar het was geweldig om naar te kijken vond ik!

Kijkcijfers: 1.353.000

hillo

#2
Mijn lijstje:

1. Dunya
2. Edo
3/4. Dennis
3/4. Regina
5. Patrick
6. Joris
7. Coen
8. Georgina
9. Annette
10. Nicolette


en van dit lijstje is Regina dus gestegen en Dennis en Edo gedaald, maar eigenlijk slaat dat nergens op, want Dennis was ook verdacht :P Hij wordt alleen veel verdacht en juist daarom denk ik dat hij niet de mol is.  Edo doet ook rare dingen, maar ik vermoed dat Coen op hem heeft gestemd (Coen kreeg als antwoord op zijn vraag in de kapel 'Ja', toen hij vroeg of de Mol zijn kamergenoot is (Edo)). Dan is er nog Patrick die ook vreemd doet zo nu en dan, maar toch denk ik niet dat hij als mol gekozen zou worden. Daarbij wordt hij ook al te veel verdacht. Tot slot Joris. Hem verdenk ik totaal niet en ik denk dat hij er binnenkort (aflevering 6 ofzo) uit gaat.


[edit] Trouwens he :o Nu ik nog eens de opdracht in de kapel bekijk. Als Joris het antwoord op zijn vraag krijgt, lijkt de hand van de mol van een afstandje (+/- 43.13 in de aflevering op uitzending gemist, kan geen screen maken) een stuk kleiner te zijn dan wanneer het close-up in beeld is. Als het direct daarna close-up in beeld is lijkt de hand wat bruinig van kleur -> Dunya! Ook is, wanneer we de hand bij Dunya zien, deze bekleed met een zwarte handschoen (van schuinopzij). Anders dan bij de rest. Verder is zowel bij Edo als bij Dennis de hand zo zwart tegen het licht (en profil ofzo :P) weergegeven. Let daarbij op de vingers: ze zien er klein uit -> wederom Dunya. Als laatste argument: Dunya vraagt "Ben jij een acteur?" De mannelijke vorm dus. Zijzelf is actrice. Het antwoord is daarom Nee. En dat krijgt ze ook. Zo lijkt het net alsof het géén acterend persoon is. Maar dat is het stiekem wel :P

Dunya, jij bent mijn mol! ;D

Sjors

Ik vond dit ook een van de beste afleveringen aller tijden. Ik moet zeggen dat deze hele serie enorm mooi gemaakt is tot nu toe en het draagt heel veel sfeer mee. Ik hoop op nog meer afleveringen als aflevering 4. Fantastisch!