Nieuws:

Beng ook eens een bezoekje in het altijd gezellige Hotforum café

Hoofdmenu

Opdracht 2: Mollenmania!

Gestart door hillo, oktober 27, 2006, 17:22:57 PM

Vorige topic - Volgende topic

hillo

is al gewijzigd bij de vraag zelf ;)

wicky the viking

Rare Jongens ,
Die Romeinen

hillo

Robert lieten we deze rekenvraag oplossen: "Wat is 9x8x7x6x5x4x3x2x1x0?". Het addertje onder het gras was natuurlijk de x0 op het einde, die het antwoord 0 maakt! Robert had hem niet door en moet dus nog een half uurtje wachten!

wicky the viking

is het half uur al voorbij  ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

Gr.
Robert
Rare Jongens ,
Die Romeinen

hillo


hillo

Yolanda heeft het geluk van een makkelijke vraag:

"Maak af: Bassie & "

Yolanda: Adriaan?
Natuurlijk is dat goed!

Ze gooit een 6 en gaat snel naar H7!

hillo

Robert heeft de vraag "Hoe heet de partner van Peppi?" goed. Het was natuurlijk Kokki! Hij gooit 5 en zijn nieuwe positie is L6. Hij zit in de grond!

hillo

Mark heeft de vraag "Hoe heet het vriendinnetje van Samson" goed. Het was Bobientje. Hij gooit 5 en gaat naar K6! Wie springt in het laatste gat??

hillo

Yolanda heeft de vraag "Welke pretbedervers zongen     O, wat ben je mooi     en     Katinka?" goed. Het antwoord was "de spelbrekers". Ze gooit... 2! Springt gauw in H5! Helaas voor Mark.. Alle gaten zijn nu gevuld! Mark wordt van het bord verwijderd!

Ronde 5! 4 personen... maar slechts 2 gaten :o wie gaan de halve finale in??

hillo


LC


hillo

Mario heeft zijn vraag "Welke Guus, tevens tekstdichter, schreef de roman Het Schuldgevoel?" goed. het was Guus Vleugel! Hij gooit 1 en zijn nieuwe positie is H12!

hillo

Yolanda heeft haar vraag "Welke Nederlandse Maarten had als vlootvoogd de bijnaam Bestevaer?" goed. Het was M. Tromp! Ze gooit 4 en haar nieuwe positie is H9!

hillo

Mario heeft zijn vraag "Hoe heet de start bij autorennen waar men door de startwagen wordt afgevlagd?" fout. Het antwoord was "Indianapolis-start".

hillo

Yolanda heeft de vraag "Hoe heet de republiek waarvan Singapore de hoofdstad is?" goed! Het antwoord was Singapore! Ze gooit 3 en haar nieuwe positie is I11!